Hej och välkomna till vår blogg!

Vi är 42 glada och nyfikna barn som går i ettan på Kyrkenorumskolan. Vi är uppdelade i två klasser, 1a och 1b. På vår blogg lägger vi ut texter, bilder och filmer som synliggör vårt skolarbete. Nu i ettan arbetar vi mycket med läsandet och skrivandet på olika sätt, vilket genomsyrar alla ämnen. Vi läser, skriver och återberättar, skapar, utforskar och experimenterar, vi lär oss om hur vi använder internet.

När vi publicerar på internet tycker vi det är viktigt med ett källkritiskt förhållningssätt. Genom bloggen utvecklar vi bland annat våra kunskaper inom sociala medier, upphovsrätt och källkritik.

Vi tycker det är roligt om ni som följer bloggen kommenterar inlägg emellanåt. Genom era kommentarer känner vi att bloggen blir levande och extra kul att arbeta med.